Wat is Small Business News Service?Wat is Small Business News Service?

Zakelijk nieuws is een dagelijks verslag van gebeurtenissen en ontwikkelingen die van invloed zijn op de zakelijke en financiële gemeenschap, en vaak ook op het persoonlijke leven van bedrijfseigenaren en werknemers. Een zakelijk nieuwsbericht kan iets eenvoudigs zijn als een aankondiging van een lopende conferentie of workshop. Het kan gaan om de bekendmaking van een nieuw product of een nieuwe dienst, of een nieuwe investeringsmogelijkheid. Wat het onderwerp ook is, zakelijk nieuws biedt de informatie die nodig is om intelligente en geïnformeerde zakelijke beslissingen te nemen.

zakelijk nieuws

Voor vele jaren verstrekte een bedrijfsnieuwsdienst gratis informatie over bedrijfsactiviteiten in Canada en de Verenigde Staten. Onlangs zijn de meeste kranten, vanwege de concurrentievoordelen van het zakendoen via internet en de noodzaak om de concurrentie voor te blijven, begonnen met het online aanbieden van zakelijk nieuws. De zakelijke nieuwsdienst is een vitaal element van de communicatie en reclame voor kleine bedrijven.

De distributeurs van de zakelijke nieuwsdienst leveren een zakelijke nieuwsdienst aan gekwalificeerde publicaties, waaronder kranten, tijdschriften, magazines en telegramdiensten. Distributeurs leveren ook zakelijke nieuwsdiensten aan geregistreerde Canadese vennootschappen en verenigingen zonder rechtspersoonlijkheid. Deze organisaties behoeven zich niet als distributiediensten bij de Canadian Society of Professional Journalists (CSJ) te laten registreren. Door zich bij de vereniging te laten registreren, kunnen zij echter wel deelnemen aan de activiteiten van de organisatie en haar mediaprogrammas. De Canadian Society of Professional Journalists erkent het belang van zakelijk nieuws in de huidige competitieve zakelijke omgeving, en is een non-profit organisatie die bekroonde onderzoeks- en zakelijke nieuwsberichten produceert en publiceert.